Herfstweekend met de derde graad

De herfst werd twee weken geleden erg goed ingezet met enkele leerlingen van de 3de graad: een hele stoet van auto’s onderweg naar de Hoge Rielen, enkelen al zingend, enkelen al rappend. (Een tekeningetje ter illustratie is niet nodig, jullie weten wel hoe dit gaat!)
Op zaterdag – na het broodjes smeren én op die warme nazomerdag – verplaatste de hele stoet zich naar Bobbejaanland.
De zon zorgde snel weer voor droge kleren na de verfrissende Watersplash. (Echt niets aan de hand hoor. Het was maar ‘druppeltje’.)
Na niet-al-te-lange-rijen (vaak met de haren in de war) schreeuwden en gilden we de longen uit ons lijf. Ondersteunend audio-materiaal hebben we deze keer ook niet voorzien. (Graag gedaan!)
In de avond zorgde de lekkere gourmet van het top-kookteam voor nieuwe energie en minder geeuwen. Dat was nodig, zeker voor het avondspel in het bos. Durf en tactiek moesten getoond worden!
Als afsluiter van de avond en de bekroning van ons herfstweekend werden er marshmallows gesmolten in het kampvuur. Buikjes vol, mondjes toe, oogjes dicht…
Excuseer ons voor de vele leuke activiteiten en momenten. Ze zorgden voor die kleine oogjes eenmaal thuis op zondagmiddag, toch dankbaar en blij! Ben je er de volgende keer ook (weer) bij?

Deze diashow vereist JavaScript.