DOE-BEURS 2014

Van 18 tot 20 februari 2014 organiseerde de provincie Vlaams-Brabant opnieuw de succesvolle Doe-beurs  (in de Brabanthal te Leuven).

Don Bosco Groenveld was er te gast met de studierichting Publiciteit.

Scholen konden deze beurs bezoeken met leerlingen van het 5de en 6de leerjaar basisonderwijs en van het 1ste jaar secundair onderwijs. De jongeren kregen de kans om gedurende een halve dag kennis te maken met zowel academische als technische beroepen: aan de hand van praktische workshops kon men er kennismaken met verschillende beroepen, gaande van advocaat tot verpleegkundige, van bestuurder van een graafmachine tot ingenieur.

Op woensdagnamiddag kregen ouders en grootouders de kans om samen met hun (klein) zoon of dochter te ontdekken welke studierichting of beroep hen het meest aanspreekt.

De stand van Don Bosco Groenveld kende veel bijval. Dankzij de creativiteit en ondersteuning van onze vakleerkrachten kregen de bezoekers een inkijk in de wereld van Publiciteitsgrafiek. Enthousiaste kinderen ontwierpen er hun persoonlijke groeimeter. De concentratie tijdens het ontwerpen én de brede glimlach bij het zien van hun resultaat laat het beste vermoeden. Met dank aan de gedreven leerkrachten en de ondersteuning van CANON.

http://www.vlaamsbrabant.be/onderwijs-vorming/doe-beurs-2014/index.jsp

Deze diashow vereist JavaScript.