Sportdag 2°graad – een topper!

PICT0414

 

De dag kon al niet beter starten. Leerlingen en leerkrachten waren allen tijdig aanwezig om richting Diest te sporen.

In de voormiddag hebben we ons in verschillende groepen gewaagd aan teambuilding, vlottentocht, hoogteparcours allerhande… dit alles onder een stralend zonnetje en deskundige begeleiding van de lokale monitoren. Het waren die laatsten trouwens die ons ( weeral) complimenteerden over de fijne,hechte groep waar we mee op pad waren. Altijd deugddoend om horen en toch ook wel een beetje het resultaat van ieders inzet, niet?

 

De voormiddag-activiteiten eindigden omstreeks één uur waarna we gezellig gingen picknicken op het zandstrand, om ons tenslotte uit te leven in de verschillende zwembaden.

Voldoende afgekoeld én voldaan kwamen we rond 16.00 u terug in Leuven toe. Met de begeleidende leerkrachten deden we naar goede gewoonte nog een gezellig terrasje vooraleer naar huis te trekken. Ook dit getuigt van de heerlijke sfeer.

Dankjewel begeleidende leerkrachten, Don Bosco- thuisfront voor organisatie en realisatie van alle vervangingen én jullie, leerlingen, voor het slagen van deze schitterende dag!

  http://www.dbgroenveld.be/50-2/?album=2013Sportdag2deGraad

Het sportdag-team!